دکوراسیون و مکان آن

یکی از سوالات رایج در مورد دکوراسیون فست فود بحث هزینه در نظر گرفته شده برای آن می باشد. در پاسخ به این سوال ابتدا باید شرایط موجود را در نظر گرفت.
زیرا جواب این سوال برای افرادی که صاحبان مغازه می باشند متفاوت با کسی است که مغازه ای را به مدت یک سال اجاره نموده و حتی کسی که یک اجاره بلندمدتی را دارا می باشد.
از سوی دیگر هزینه دکوراسیون جزء آیتم هایی است که یک حداکثری برای آن نمی توان تعیین کرد، هدف این است که یک نقطه بهینه ای برای آن در نظر گرفته شود.

1.مشاوره راه اندازی وآموزش وتجهیز فست فودهای مدرن وبروز توسط راه انداز ماهروبا تجربه با20سا سابقه فعالیت وخدمات راه اندازی در سراسرکشور.

2.طراحی ساخت وتولیدکلیه لوازم صنعتی آشپزخانه های مدرن بروز همراه با متخصص ترین پرسنل وتکنسینهای ماهروبا تجربه دارای سابقه فعالیت کاری درسراسرکشور.

3.طراحی نظارت واجرای دکوراسیون داخلی وخارجی توسط طراحان ومهندسین مجرب وبا سابقه کارفوق العاده درسراسرکشور.

برای راه اندازی فستفودابتدا باید تابلویی جذاب داشت مشخص بودن سردر فستفود را می توان با رنگی کردن و به نوعی جدا کردن از ساختمان های اطراف طراحی کرد و نباید تابلو را با خط هایی که خواندن آن به راحتی امکان پذیر نیست نوشت یا تابلو را با رنگ های زمینه و نوشت یک رنگ طراحی و آویزان کرد. طراحی برای سردر ساختمان رستوران وفستفود ، خود به تنهایی، موجب تمایز آن رستوران وفستفود از سایر رستوران وفستفودهای رقیب است و تصویری به یاد ماندنی در ذهن میهمانان ایجاد می کند.

و برای طراحی رستوران - دانستن نوع رستوران و بخش بندی اجزا اصلی ضروروی است
 
انواع رستوران
رستوران های معمولی:
که خود به سه دسته تقسیم می شوند:
رستوران های سنتی:1/3 تا 1/9 متر مربع برای هر نفر با میز های 2 نفره و چند نفره با پیش خدمت سرویس فضای نمایش و فضای کافی برای افراد
رستوران ها با میز سلف سرویس:
1/6 متر مربع برای هر نفر، فضای سلف سرویس،فضای پختن و آماده سازی غذا
رستوران های ویژه :
دارای 2 متر مربع فضا برای هر نفر و الزامات خاص
گریل روم
گریل روم سالن مخصوصی است که در مقابل مشتری،غذا طبخ می شود، در این سالن تمام وسایل رستوران و آشپزخانه وجود دارد و افرادی که مایل باشند،می توانند در این سالن غذا صرف کنند.
فود کورت
فود کورت به سالنی بزرگ گفته می شود که به چند غرفه مختلف تقسیم شده و در هر غرفه غذاهای خاص یا دسرهای مختلف ارائه می شود و تمام غذاهایی که در این مجموعه به فروش می رسد ارزان قیمت است و محل نشستن برای تمام غرفه ها یک سالن مشترک است و هر غرفه برای دریافت پول خود صندوق جداگانه ای دارد این مکان ها معمولاً در محلهای تجاری بزرگ مثل پاساژها برای صرف غذای مشتریان دایر می شود.
تریا
در سالن تریا،بستنی،نوشابه،چای،قهوه،کیک و غذاهای ساده مانند همبرگر و ساندویچ سرو می شود . گاهی مسافرین،در ساعاتی به هتل وارد می شوند که رستوران تعطیل است ولی تریا ظرف 24 ساعت باز است و نباید بسته باشد، از این مسافران می توانند هر ساعت که وارد هتل شدند از تریا استفاده نمایند . ضمناً قیمت آنچه که در تریا مصرف میشود ارزانتر از قیمتی است که در رستوران حساب می شود.
بوفه
به رستوران هایی گفته می شود که از قبل چندین نوع غذا های مختلف و متنوع همراه با دسر آماده روی میز به زیبایی چیده اند و هر کس به میزان دلخواه می تواند از این غذا ها استفاده کند و محدودیت برای استفاده چند بار ندارد و قیمت برای هر نفر جلوی درب ورودی نوشته شده است و فقط نوشابه توسط گارسن سر میز سرو میشود وجه آن جداگانه محاسبه و صورت حساب داده خواهد شد این رستوران ها باید دقت کنند که ظروف غذایی که در روی میز بوفه تمام شده فوراً از همان غذا جایگزین نمایند.
فضا های داخلی رستوران :
فضا های داخلی از چند قسمت تشکیل می شود سالن اصلی رستوران ،آشپزخانه ،سرویس بهداشتی و بخش اداری
سالن اصلی رستوران هم عبارت است از:
پذیرش:
که باید در معرض دید عموم قرار بگیرد تا فرد پس از ورود به محیط داخل رستوران دچار سر درگمی نشود.
کافه سرویس:
 این مکان به ازای هر نفر به 0/38 تا 1/5 متر مربع فضا نیاز دارد . کافه ها معمولاً خانوادگی هستند و غذا به این قسمت ها حتماً توسط پیش خدمت برده میشود.
بار قهوه :
در این قسمت هم هر نفر به 1/2 تا 1/4 متر مربع فضا نیاز دارد. اینگونه بارها عموماً به صورت سلف سرویس هستند.
سلف سرویس:
در این فضا باید به ازای هر فرد 1/4 تا 1/7 متر مربع اختصاص یابد.
پیشخوان:
 باید در مکانی در مقابل دید افراد قرار بگیرد در رستوران های سلف سرویسی نقشه آرایش صحیح برای پیشخوان می تواند بخش مهمی از طراحی باشد.
سالن ضیافت های رسمی:
 این سالن نیازمند 0/8 تا 1/2 متر فضا برای هر نفر است و به طور سنتی از یک میز اصلی بر روی یک سکو با میز های جانبی تشکیل می شود.
جالباسی:
این محل باید قبل از ورود به رستوران در قسمت ورودی رستوران تعبیه شود تا مشتریان بتوانند برخی از اشیای خود نظیر پالتو، کت، کلاه و یا بسته های مختلف را در آنجا قرار دند.
صحیح آن است که اتاق کوچکی با یک نفر مسئول باشد که برای تحویل گرفتن پالتو،چتر و دادن شماره این کار را انجام دهند. مسئول این قسمت باید بر اموال مهمانان به دقت نظارت و از ربوده شدن وسایل جلوگیری کند.
ایستگاه پیش خدمت:
باید در مکانی قرار بگیرد که مزاحم میهمان ها و افراد نشود.
مکان نشستن:
رستوران ها باید به گونه ای طراحی شوند که تنوعی در آرایش صندلی ها به وجود آورند.
آشپز خانه :
آشپز خانه باید در یک سطح باشد تا بتوانند سرویس دهی کامل را انجام دهد.ناحیه آماده سازی غذا و انبارها باید در دسترس باشند.
داخل آشپز خانه را نیز میتوان به قسمت های زیر تقسیم کرد:
بخش پخت و پز:
دارای پلان آزاد است تا پیش خدمت ها و آشپز ها به راحتی بتوانند در فضا حرکت کرده و امر مربوط به خود را به راحتی انجام دهند.
بخش تجهیزات:
 مکانی است برای قرار دادن تجهیزات نظیر سرخ کن کباب
برچسب ها

تماس با ما

گروه دلف فست فود آمادگی خود را جهت فروش دستگاه های فست فود و ارایه آموزش و تزئین دکوراسیون فست فودها و کافی شاپ ها اعلام میدارد.لذا از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.

تلفن همراه: 09126582417 - مهندس رضوی

خيلي دور خيلي نزديك در دسترس
ایمیل :  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
            این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

telegram-logo-13

 

گالری تصاویر

dolf (10)

dolf (10)

dolf (11)

dolf (11)

dolf (7)

dolf (7)

dolf (8)

dolf (8)

dolf (9)

dolf (9)

fastfood8

fastfood8